Oliveras Assessoria

Som una empresa de serveis dedicada a l’assessorament integral d’empreses i particulars des de principis dels anys 70.

El nostre objectiu ha estat sempre oferir un servei de qualitat i aconseguir la tranquil·litat i la seguretat dels clients, mitjançant un assessorament personalitzat, un tracte directe i el màxim respecte al Marc Legal.

Creiem fermament que la relació amb els nostres clients ha d’estar basada en la confiança, la proximitat, el rigor, la discreció i la responsabilitat, i aquests són els valors que marquen el dia a dia de la nostra feina.

Invertim contínuament en la formació i promoció del nostre equip de professionals i en millorar tecnològicament per oferir els serveis d’una manera més eficaç i immediata.


serveis

laboral-100x100

FISCAL

Assessorament i gestió en tots els àmbits de la fiscalitat a empreses i a persones físiques, tant en l’assessorament continuat per l’adequada atenció de les seves obligacions tributàries com de forma puntual en situacions específiques. Assistència a requeriments i inspeccions.

juridic-100x100

 JURÍDIC MERCANTIL

Suport jurídic en tots els aspectes personals i corporatius, en les diverses fases de la vida social de la seva empresa, incloent la constitució d’empreses, els aspectes jurídics de la intervenció dels seus òrgans corporatius (consells, juntes d’accionistes), així com les operacions de reestructuració. Confecció i revisió de tot tipus de contractes.

laboral-100x100

LABORAL

Els nostres especialistes en laboral i seguretat social poden oferir-li assessorament en tots els aspectes derivats d’aquesta àrea de pràctica, així com tota la tramitació i gestió necessària de confecció de nòmines i assegurances socials. Càlculs i sol·licitud de prestacions.

 GESTORIA

Com a Gestors Administratius col·legiats, li oferim el servei de gestió de tot tipus de tràmits, com canvis de nom de vehicles, obtenció i renovació de targetes de transport i altres gestions tant davant de trànsit com davant d’altres Administracions (Ajuntament, Cadastre o altres organismes).

comptable-100x100

COMPTABLE

La comptabilitat ha de ser un eficient sistema d’informació que li permeti prendre decisions. Li oferim un servei d’assessorament i confecció de tot tipus de comptabilitats, tant al nostre despatx com directament a la seva empresa, adaptant-lo a les seves necessitats sectorials.

consulting-100x100

 CONSULTORIA

De la necessitat i preocupació per aprofundir en el coneixement de les finances de la companyia i per aportar un valor diferencial, neix Oliveras Consulting. Un valor basat en l’externalització de determinats serveis que fins ara podien semblar exclusius per a grans empreses, com la Direcció Financera, en totes les seves vessants.


destacat


DOCUMENTS

Assol-favicon Devolució Renda per maternitat o paternitat: SOL.LICITUD PRESTACIÓ MATERNITAT – PATERNITAT

Assol-favicon Recomanacions abans de finalitzar el 2018: CARTA_FINAL_2018


contacte

DIRECCIÓ

Pl. del Mig 1, entresòl, 8
17800 – Olot

TELÈFON

T.  972 26 84 61

HORARI

dilluns a dijous:
8:00 a 13:00 / 15:00 a 19:00
divendres:
8:00 a 13:00 / 15:00 a 18:00

OLIVERAS ASSESSORIA

ga_logo_footer tt_logobk_footer CE_logo_footer AEDAF_logo_footer
Col·legiat núm. 1955 Associat núm. 1858 Col·legiat núm. 9472 Associat núm. 2266